Pàgina d'inici > Política > 29 milions de dubtes

29 milions de dubtes

Si fa pocs dies l’Ajuntament del Vendrell explicava amb molta claredat el deute municipal resultant de les factures de proveïdors pendents de pagament, els motius que han portat a aquesta situació i les conseqüències que això tindrà en els propers pressupostos municipals, ahir dimarts es va fer pública una nota de premsa del consistori amb el títol “A l’Ajuntament del Vendrell li deuen 29 milions d’euros“.

Amb la primera nota de premsa es posaven les bases per permetre començar a treballar en la recuperació econòmica del municipi, però amb la nova nota de premsa l’Ajuntament ha aconseguit crear molts dubtes, afectant la seva credibilitat.

La nova nota de premsa amb les declaracions del regidor d’hisenda Joan Maria Diu ens poden plantejar fins a 29 milions de dubtes. Aquí van els tres primers:

– Ens podrien explicar tots els detalls d’aquests 29 milions d’euros que li deuen a l’Ajuntament per valorar adequadament fins a quin punt no s’han produït errades en la gestió municipal?

– Per què no havien dit res d’aquests suposats deutes a l’Ajuntament quan varen explicar els motius que van impedir el pagament dels deutes municipals?

– Quines garanties tenim d’una millor gestió dels pressupostos futurs, si han estat incapaços de gestionar adequadament la informació que els ciutadans han tenir sobre la situació econòmica de les arques municipals?

… estic convençut que a tots vosaltres, la nota de premsa us plantejarà els 28.999.997 dubtes restants.

  1. Josep Català
    22/03/2012 a les 11:21 AM

    Totalment d’acord Alfons, aquesta nefasta política comunicativa i la conseqüent falta de transparència, només aconsegueix que els ciutadans dubtem de qualsevol explicació que se’ns donin.

  2. maria
    22/03/2012 a les 9:08 PM

    Jo abans pensava que les matemàtiques eren una ciència exacta, que 2 + 2 = 4, però amb aquest regidor 5 anys de regidor d’hisenda es veu que això no és així.
    Quan els polítics tinguin responsabilitats personals amb les seves gestions les coses canviaran.
    I això ho dic amb coneixement de causa, ja que treballo en aquest ajuntament i no pot continuar així… això petarà!!!!

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari